Story Of Oke

Story Of Oke

Storyn

Eftersom jag är relativt beroende av ett konstant kommunikationsflöde, men är helt kass på att kommunicera, så har jag valt att komplettera den bristfälliga mail och telefonkontakten med en tredje uppdateringsmöjlighet!

En månad och tretton dagar.

O to the KE!Posted by Oke Wednesday, January 28 2009 13:24:33

Det kan låta som en filmtitel. Men det är det ju såklart inte. Det är den tiden det har tagit för mig att acklimatisera mig såpass att jag hunnit fundera lite. De två senaste nätterna är nämligen de första som inte har kantats av hysteriskt sjuka drömmar. Jag har verkligen sovit riktigt underligt och klarat av det mesta inom sjukvård, partikelförflyttning och annat skumt. Det sjukaste var när jag låg och feberyrade uppe i Sälen, jag låg nämligen sjuk tre av fyra dagar vi var där. Då hade jag nämligen forskat och klurat ut något som kallades för tidskompression. Det innebar, kort förklarat, att jag kommit på ett sätt att förflytta föremål från en plats till en annan mycket fortare. Det vara samma rutt och allting flyttades i sin fysiska form, men det fina i kråksången var att jag lyckades komprimera ihop just den tiden. Alltså den del av tiden som bestod av den här förflyttningen och därmed göra den mycket snabbare, utan att påverka all annan tid. Så medans jag går till jobbet på 25 minuter så komprimeras en godstransport från Göteborg-Sthlm in på samma tid utan att min promenad påverkas.

Nu blev det en massa styckeslös och svårläst text där, men så kan det vara.

Jag spelade innebandy igår, viilket innebar den första organiserade motionen på många år. Min kropp värker.

Jag håller på att gå igenom fisket för året också. Jag behöver en massa ny utrustning, så alla bidrag är välkomna. Jag har tom sålt av min läderverkstad för att kunna lägga lite extra pengar på utrustningen iår.

Jag har dessutom lite planer på vinterfiske, så vi får hoppas att isarna lägger sig ordentligt nu.

Förövrigt så ska ni passa er för att göra era hyresrätter hemtrevliga. Undvik framförallt att sätta upp någon form av attiraljer på väggarna. Det är tydligen straffbart med hål nuförtiden.

Ciao!

  • Comments(0)//www.okes.se/#post87