Story Of Oke

Story Of Oke

Storyn

Eftersom jag är relativt beroende av ett konstant kommunikationsflöde, men är helt kass på att kommunicera, så har jag valt att komplettera den bristfälliga mail och telefonkontakten med en tredje uppdateringsmöjlighet!

Stilla igen...

O to the KE!Posted by Oke Thursday, December 11 2008 13:09:31

..står det här. Inte bara stilla natt heller. Jag är inte så överdrivet förtjust i december om jag ska vara helt ärlig. Det är mest blött, grått, kallt, stressigt och ensamt. Lägg till den flytt som går av stapeln i helgen så har du en ekvation som slutar i negativa tal.

Nu är ju inte hela december helruttet. Efter den tjugonde brukar jag kunna slappna av och få lite ro. Den här vintern har jag dessutom tre veckors ledigt/semester, så jag ser fram emot julen.

Julstämning hade jag i början av december, men den avmattades kraftigt när jag insåg att jag inte har någon lastbil att flytta med i helgen. Jag funderar på alternativa lösningar. Fälla en massa träd och rulla möblerna på stockar går ju, men det kan inte vara särskilt populärt. Dessutom förväntas det singla ned 2.5 dm snö också. Köra pirra någon?

Jaja. Sen är det gjort iaf och då är det klart. Flytten förbi, lucia förbi. Då..

Jag vet att jag lovat bilder på vårat fantastiska pepparkakstorp. Dom kommer. När jag har tid. Tid har jag inte. Alls.

Men kom ihåg. Så länge Arnes luva är röd och stockholmsjulen är grå så står vi alltid upp när juldagsmorgon kommer!

  • Comments(0)//www.okes.se/#post84